Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanrijdbeveiliging Nederland nieuw in Genemuiden

Geplaatst op: 20 mei 2019

Snelle levering én montage van aanrijdbeveiliging en belijning; dat is het uitgangspunt van Aanrijdbeveiliging Nederland. Aanrijdbeveiliging Nederland is gevestigd op het industrieterrein van Genemuiden. Veel is uit voorraad leverbaar, dus uw kapot gereden paaltje of vangrail kan dezelfde dag nog worden vervangen. Optioneel mogelijk met montageservice.

De ambitie is duidelijk: zo snel en kundig mogelijk een oplossing voor aanrijdbeveiliging bieden. Hoofd bedrijfsbureau Karel Kuiper: “Vaak gaat het om maatwerk en zijn er verschillende constructies mogelijk en noodzakelijk. We komen langs op locatie en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.” Naast het leveren van producten bestaat de optie om de aanrijdbeveiliging te laten monteren door onze  specialisten.

Via www.aanrijdbeveiligingnederland.nl wordt aanrijdbeveiliging bestellen nog eenvoudiger. Via de nieuwe webshop kan het leveren, transporteren, monteren en eventueel belijnen op elke gewenste locatie met een muisklik geregeld worden.

Aanrijdbeveiliging beschermt machines, bedrijfspanden en mensen tegen aanrijdingen. Veiligheid staat altijd voorop. Er zijn immers vele locaties in en om bedrijven waar ongelukken kunnen gebeuren. Aanrijdbeveiliging Nederland levert rampalen, vangrails nieuw en gebruikt, kolombeschermers, hekwerk, parkeerborden, doorrijdhoogtebescherming, wieldwingers en belijning voor binnen en buitengebruik.

Aanrijdbeveiliging Nederland is een handelsnaam van W2 Support BV – Water en Wegen. Onder de naam W2 Support is het bedrijf al jaren een bekende partner voor de levering en installatie van aanrijdbeveiliging en belijning. W2 Support is specialist en leverancier in haveninrichting.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500