Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe Hart voor Hem

Geplaatst op: 25 mei 2019

Vrijdagavond 7 juni staat er weer een event gepland van Hart voor Hem. Het thema voor deze avond is “Kwetsbaarheid, het nieuwe stoer zijn”.  “Wij mannen willen ons vaak niet laten kennen en doen ons vaak stoerder voor dan we zijn. Voor veel mannen wellicht dan ook een gevoelig thema. Hoe mooi zou het zijn om eerlijk te zijn naar elkaar en te delen wat ons bezig houdt”, legt de organisatie het thema uit.

Bert Reinds zal de aanwezigen deze avond meenemen in dit thema. “Mooi om als broeders onder elkaar met dit onderwerp bezig te zijn. We beginnen de avond met een warme maaltijd.”

Inloop vanaf 18:30. Om 19:30 begint het programma. Locatie: Aannemingsbedrijf KK Heutink, Nijverheidsstraat 37, Genemuiden. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar hartvoorhem2018@gmail.com of via onze Facebookpagina.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500