Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actie hengelsportvereniging tot vrijdag

Geplaatst op: 26 mei 2019

De actie van gratis online lid worden en daarbij een gratis hengel krijgen, loopt tot en met vrijdag 31 mei. Jongens en meisjes  die zich al hebben aangemeld kunnen de hengel dinsdag na 18.00 uur ophalen aan de Roebol 39.  

Woensdagmiddag ophalen kan ook, dan is er namelijk weer een jeugdwedstrijd vanaf 13.30 uur. De leden helpen dan om te kijken of hengel en tuigje goed zijn afgesteld. Maden en voer zijn aanwezig.  Aanmelden is niet nodig. De locatie is in het plantsoen nabij de Greente, bij de eenden steiger. Vrijdag 31 mei is de volgende viswedstrijd gehouden op het jeugdparcours.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500