Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerritsen derde bij Overijsselse Kampioenschappen

Geplaatst op: 27 mei 2019

De Overijsselse Kampioenschappen Lange Baan 2019 zijn in de weekeinden 18-19 en 25-26 mei gezwommen in Hengelo. Voor DEK kwamen hier 8 zwemmers aan de start. Jorgen Gerritsen behaalde op de 50 meter schoolslag  een derde plaats. De grootste verbetering werd hier behaald door Anouk Bosman op de 50 meter vrije slag.

Op 18 mei werd in het openluchtbad van ’t Harde de slotwedstrijd van de Regionale Meerkamp gezwommen. Hier werden 6 eerste, 10 tweede en 2 derde plaatsen behaald, wat goed was voor een derde plaats in de einduitslag. De grootste verbetering was hier voor Bjorn Trinks op de 50 meter vlinderslag.

Aan de Tienkamp op 25 mei in Steenwijk deden 20 DEK-zwemmers mee, die individueel 3 eerste, 8 tweede en 6 derde plaatsen behaalden. Bij de estafettes was er brons voor Jirsca/Myrthe/Irenka/Dylan en goud voor Corné/Mara/Lenn Ché/Sebas. De grootste verbetering was voor Amber Beens op de 50 meter vrije slag.

De volledige uitslagen zijn na te lezen op www.dekgenemuiden.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500