Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters in de prijzen

Geplaatst op: 27 mei 2019

Afgelopen weekend reden Maud van Rees, Louanne Eenkhoorn en Sem Beens naar prijzen in verschillende disciplines. In Ruinerwold kwam Maud van Rees aan start in de klasse L categorie D met har pony Warenzo. Ze reden een foutloos basisparcours waarna ze ook een foutloze barrage reden met een snelle tijd van 32,49 seconden. Hiermee behaalde de combinatie een mooie 2e prijs.

Louanne Eenkhoorn startte in Oldebroek met haar paard Kenzo del Estoril in de klasse L1. Ondanks wat spanning reden zij twee nette proeven. Met scores van 208,5 en 196,5 punten mochten zij een 2e en 3e prijs in ontvangst nemen. In Oosterwolde kwam Sem Beens met zijn pony Woezel goed voor de dag. Zij reden een mooi parcours in de klasse B categorie A/B en behaalden een 2e prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500