Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muzikale strijd op de zomerbraderie

Geplaatst op: 27 mei 2019

Als het aan de organiserende Middenstand Vereniging Genemuiden ligt, klinkt tijdens de Zomerbraderie vanuit alle hoeken en gaten muziek. Dit drukbezochte evenement op woensdag 10 juli is namelijk ook het decor van een muzikale wedstrijd. Een vakjury beoordeelt alle straatartiesten.

De juryleden draaien niet zoals in The Voice hun stoelen om als ze iets horen wat ze aanstaat, maar lopen tussen 15.00 en 17.00 uur over de markt om alle muzikanten te boordelen. Of die nou een blokfluit of elektrische gitaar spelen, of solo of als band optreden. “Voor het beste of leukste optreden stellen wij een prachtige prijs beschikbaar. En uiteraard hopen we dat de bezoekers de muzikanten ook belonen”, stellen de organiserende middenstanders.

Tijdens de Zomerbraderie is er al jaren een standwerkersconcours. Deze goedgebekte verkopers zijn ook dit jaar weer van harte welkom in Genemuiden. “Met de muziekwedstrijd brengen we nog meer sfeer op de markt. Een beetje zoals je dat ook op een Vrijmarkt ziet. Van veel muzikanten uit de regio krijgen we positieve reacties. Wij hopen daarom op veel deelnemers.”

De jaarlijkse Zomerbraderie in het centrum van Genemuiden is jaarlijks goed voor duizenden bezoekers. De markt is zoals gebruikelijk van 14.00 tot 21.00 uur. Muzikanten die hun talenten willen laten horen, kunnen zich aanmelden via Muziekcentrum Zwartewaterland: info@mczwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500