Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Populaire hondenproducten- en accessoires

Geplaatst op: 28 mei 2019

Heeft u weleens van een hondenbed gehoord? Jawel, bedden bestaan niet alleen voor mensen, maar ook voor honden. U kunt uw hond een enorm plezier doen met een hondenbed. Naast een ruim assortiment aan hondenbedden, hebben wij ook veel informatie over zogenoemde hondenbedden. Een hondenbed is zoals u zult begrijpen, een plek waar een hond lekker kan slapen of tot rust kan komen. Wij hebben voor u prijzen vergeleken van toonaangevende bedrijven zoals Lidl, Wehkamp én beslist.nl.

 

Een hondenbed op de slaapkamer

Sommige baasjes kiezen ervoor om in de woonkamer een hondenmand neer te zetten, en op de verdieping waar zelf wordt geslapen, er een hondenbed bij te zetten. De hond slaapt zodoende gezellig bij u op de kamer. Er zijn trouwens ook hondenbedden die u als hondenbench kunt gebruiken. Wanneer de tijd rijp is voor uw hond om niet meer in de bench te hoeven, kan het hondenbed simpel op dezelfde plek blijven staan. Bijkomend voordeel is dat je viervoeter al is gewend aan zijn eigen plekje. Een hondenbed kun je binnen of buiten gebruiken. Pas op als je gaat tillen, hondenbedden kunnen soms loodzwaar zijn.

Honden bedden in vele soorten en maten

Er bestaan hondenbedden in vele soorten en maten. Voor iedere hond is er wel een passend model te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld zachte en stabiele, van polyester gestoffeerde hondenbedden, die afneembaar en wasbaar zijn. Het bed kan knus ogen, pluche aan de binnenzijde hebben in combinatie met een heuse antislip bodem. Maar ook vlotte, jeugdige en fris ogende design bedden vinden vaak aftrek. Als je sommige hondenbedden ziet, en je zou niet weten dat het een bed van een hond is, zijn deze bijna niet van bedden voor mensen te onderscheiden.

Hondenbed in vorm zitzak

U heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van een zitzak of misschien heeft u er thuis wel één. U zult uw ogen niet geloven maar ook voor honden bestaan er dergelijke zitzakken. Op onze website vindt u er een groot aantal. Zo staan er zitzakken op onze website met een stevige, zachte canvas katoenen stof met een fantastische steenrode tint met een geweldige uitstraling. De zitzak, die functioneert als hondenbed en/of hondenkussen (https://123tinki.com/nl-nl/p/dogs-companion-hondenkussen-xs-55-x-45-cm-steenrood), vormt zich naar het lichaam van de hond.

Hondenkussen voor hondenbed

Op 123tinki.com tref je ook heerlijke kussens die u in het bed kunt plaatsen. Dat is echt materiaal waar uw hond super op zal liggen. Deze kussens ogen modern, zien er stijlvol uit en combineren ook nog eens veelzijdigheid, comfort, netheid en flexibiliteit. Bijkomend voordeel van deze kussens is dat je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Is een kussen een beetje vies geworden? Dat is geen probleem want ze zijn eenvoudig wasbaar. De kussens zijn ook fantastisch om mee te nemen als u op vakantie gaat met uw hond.

Hondenbed voor grote honden

Voor grote honden zoals de Australische Herdershond, Springer Spaniel en Eskimohond, adviseren wij een biabed. Een dergelijk bed kan neergezet worden voor alle rassen. Een biabed wordt gemaakt in Zweden. Het materiaal dat de Zweden in de productie gebruiken zijn onder andere zeer duurzaam kunstleer rondom een schuimrubberen kern. Het bed is makkelijk schoon te houden en te verplaatsen. En het belangrijkste van allemaal: uw hond is hier echt hartstikke blij mee

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500