Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Niemand hoeft in de rij te staan bij Buitenbosch

Geplaatst op: 4 juni 2019

Vers en luxe belegd of warm en rijk gevuld. Buitenbosch maakt van elk broodje een ambachtelijk bereide traktatie. En zelfs op drukke dagen hoeft vanaf nu niemand meer in de rij te staan. De delicatessenzaak aan de Markt heeft het doen van online bestellingen, betalingen en afhalingen namelijk sneller, eenvoudiger en veiliger gemaakt.

De vernieuwde bestelmodule is nu volledig responsive en daardoor gebruiksvriendelijk voor zowel desktop, laptop, tablet als mobiele telefoon. Bovendien is het vorig jaar uitgebreide assortiment broodjes volledig door vertaald naar de online winkel. De overzichtelijke webshop maakt niet alleen bestellen kinderlijk eenvoudig. Omdat iDeal onderdeel uitmaakt van de verbeterde module geldt dit ook voor betalen.

Het afhalen van online bestellingen is al even gebruiksvriendelijk gemaakt. Elke bestelling tovert Buitenbosch nu binnen een uur om in een overheerlijke smaaksensatie. En wachten behoort bij het ophalen van online bestellingen tot het verleden. In de sfeervolle winkel aan De Markt hebben de eigenaren Harold en Jennifer van Dalfsen ruimte voor een snelrij gemaakt.

De geoptimaliseerde online bestelervaring past in het succesverhaal dat Buitenbosch aan het schrijven is. Nadat de ambachtelijke lekkernijenwinkel drie jaar geleden haar deuren opende, groeide Buitenbosch uit tot een populaire aanvulling op het huidige winkelaanbod voor Genemuiden en omstreken. Dat leidde eind vorig jaar al tot uitbreiding van het winkeloppervlakte en het assortiment.

Ook online bestellen, betalen en afhalen bij Buitenbosch? Ga dan naar buitenbosch.nu/broodjes#bestellen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500