Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Filmmuziekconcert’ ook naar Genemuiden

Geplaatst op: 5 juni 2019

 ‘’De Avond van de Filmmuziek” van het Metropole Orkest was een grote inspiratiebron voor het orkest van Hasselts Fanfare voor haar voorjaarsconcert. Dat werd een succes en dus komt er nu een ‘herhaling’ in Genemuiden.

Zaterdag 25 mei bracht de fanfare in haar verenigingsgebouw een ode aan grootse componisten die prachtige filmmuziek op hun naam hebben staan. De avond was een groot succes en van meerderen kwam het verzoek hetzelfde programma nog vóór de zomervakantie in Genemuiden uit te voeren.

Meteen heeft het organisatiecomité onderzocht of dit op zo’n korte termijn te realiseren valt. Vrijwel alle leden van het orkest gaven aan hiertoe bereid te zijn en dankzij de welwillende medewerking van de beheerder van d’Overtoom en enkele sponsoren kunt u op zaterdag 22 juni aanstaande genieten van prachtige muziek in een tot ‘bioscoop’ omgetoverde concertzaal van d’Overtoom in Genemuiden.

Te denken valt onder meer aan de muziek van films als Crimson Tide, Gulliver’s Travels, Skyfall en de kaskraker Bohemian Rhapsody.

Van harte aanbevolen!

Aanvang: 19.30 uur

Entree:  vrij

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500