Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marloes de Vries rijdt naar eerste plaats

Geplaatst op: 9 juni 2019

Amazones Marloes de Vries, Briëtt Breman en Maud van Rees kwamen afgelopen weken succesvol aan start. In Hattem zadelde Marloes de Vries haar pony Poppings Majade voor twee parcoursen in de klasse BB. In het eerste parcours behaalde de combinatie een 4e prijs. In het tweede parcours deden zij er een schepje bovenop en mochten een 1e prijs in ontvangst nemen.

Briëtt Breman kwam vorig weekend goed voor de dag met haar pony Coco in Vriezenveen. Zij reden daar twee nette proeven in de gecombineerde rubriek klasse M1/M2 cat. C/D/E. Met mooie scores van 201,5 en 205 punten wonnen zij tweemaal een 1e prijs. Ook afgelopen weekend bleef de combinatie niet achter. In De Wijk behaalden zij met 182 punten een 3e prijs.

Maud van Rees kwam met jaar pony Warenzo aan start in Wanneperveen. In de klasse L cat. D/E reden zij een foutloos parcours waarna ze dit nogmaals overdeden in de barrage. Met een mooie tijd van 34,42 seconden behaalden zij een 4e prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500