Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontmoetingsdag pilotenfamilie Paas

Geplaatst op: 13 juni 2019

MAF-piloot Arjan Paas en zijn gezin zijn met verlof in Nederland. Zij houden op 22 juni een Ontmoetingsdag. “Arjan en Aartje zouden het leuk vinden om u op een ontspannen en gezellige manier te ontmoeten en u te vertellen over hun werk in Liberia en u alvast iets te laten zien van het land waarnaar ze na het verlof hopen te gaan: Papoea Nieuw Guinea (kortweg PNG)”, aldus de stichting die het gezin ondersteunt.

Het belooft een gezellige middag te worden voor het hele gezin. De kinderen kunnen genieten van het springkussen, ze kunnen zich laten schminken of kijken naar de vliegtuigjes van de modelvliegclub die demonstraties geeft. En verder kunnen ze zich vermaken met sport en spel. Maar hoogtepunt van de middag zal zijn de presentatie die Arjan en Aartje geven en natuurlijk de ontmoeting met andere MAF-vrienden. Ook is er vanzelfsprekend een kledingkraam met de voor MAF gebruikelijke spotgoedkope kleding van de beste kwaliteit.

De TFC (ThuisFrontCommissie van fam. Paas) nodigt u van harte uit om op 22 juni tussen 15.00 uur en 19.00 uur een gratis bezoek te brengen aan de ontmoetingsmiddag bij Weidevol Oppen Swolle 23. Er is gratis parkeergelegenheid genoeg en voor een kleine vergoeding (tbv fam.Paas) kunt u eten en drinken kopen

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500