Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nominatie voor de Vrienden van Nika

Geplaatst op: 14 juni 2019

De Vrienden van Nika zijn genomineerd voor de hartjestrui met hun hartverwarmende actie ‘ Een knuffel voor een ziek kind in het ziekenhuis’. Inmiddels hebben ze al 65 knuffels met kleurplaten uitgedeeld in het LUMC in Leiden en aankomende dinsdag gaan ze 50 knuffels met kleurplaten uitdelen in Zwolle.

Dit alles staat in het teken voor het Ronald McDonald Kinderfonds/huizen. “Nu zijn we alleen zoveel mogelijk stemmen nodig om hiervoor in aanmerking te komen, dus wilt u de Vrienden van Nika helpen met uw stem?
Dit kan via de volgende link: https://poll.app.do/homeride-hartjestrui-2018-2581642-2581644/twdoUwz9 “, aldus de Vrienden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500