Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub start 25 juni met de voorbereiding

Geplaatst op: 15 juni 2019

Het seizoen is nog niet afgelopen of het volgende begint alweer: Sportclub Genemuiden begint op 25 juni met de eerste training in de voorbereiding. Die week wordt afgesloten met de traditionele presentatie op Sportpark de Wetering.

Voor 6 juli staat de eerste oefenwedstrijd gepland. Dan komt HSC uit Haaksbergen op bezoek. Drie dagen later gaat Genemuiden op bezoek bij derdedivisionist ONS Sneek. Vervolgens volgt een onderbreking in de voorbereiding, waarna de ploeg van de nieuwe trainer het in augustus onder meer opneemt tegen Go-Ahead Kampen, VV Emmen en Heino.

Op 31 augustus begint de competitie. De nieuwe indeling van de Hoofdklasse B is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500