Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tijdelijke McDrive aan de Langestraat

Geplaatst op: 14 juni 2019

McDonald’s heeft de ambitie om jaarlijks een vijftal nieuwe McDrive’s te openen. Hiervoor zijn we continu op zoek naar locaties die aan onze eisen voldoen. Voor zaterdag 15 juni hebben we een proeflocatie gevonden om te kijken of een McDrive in Genemuiden rendabel is.

In de McDrive treft u aan A.Rook-Heutink als supervisor en eigenaar K. Rook. Deze nieuwe McDrive is te vinden aan de achterkant van Langestraat 87 (Jaagpad/Drecht). Op zaterdag 15 juni is McDrive Langstraat geopend vanaf 15.00u tot en met 16.30u. U bent allen van harte welkom!

*Er zullen alleen gratis Br. Hamburgers geserveerd worden. OP=OP!!

(ingezonden door de moaten van Kasper)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500