Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Talenten voor vijfde keer naar De Wetering

Geplaatst op: 18 juni 2019

Talenten uit Nederland, België en Duitsland strijden komende zaterdag om de overwinning van het Edel Grass U14 Tournament. Het voetbaltoernooi is toe aan de vijfde editie. SC Heerenveen won de eerste en de laatste editie en tussendoor waren Vitesse en KV Mechelen de beste.

Links en rechts rammelen eerdere deelnemers zo langzamerhand aan de deuren van de eerste elftallen. Hun opvolgers presenteren zich zaterdag op De Wetering. Opnieuw maakt Heerenveen kans op de hoofdprijs. Voor het eerst doet ook een Genemuidenaar, Van Dijk, mee bij een profteam. Hij treft uiteraard ook de jonge talenten van Sportclub Genemuiden zelf.

Verder komen uit Nederland PEC, Go Ahead Eagles, FC Groningen, Cambuur, Emmen, Sparta en Fortuna Sittard naar Genemuiden. Uit Duitsland komen 1.FC Köln en Rot-Weiss Essen, terwijl Beerschot dit jaar de Belgische eer komt verdedigen.

Het toernooi start zaterdag om 09.15 uur met een opening. Drie kwartier later beginnen de eerste wedstrijden. Uiteindelijk begint rond 16.00 uur de finale en wordt bekend wie de vijfde winnaar van het prestigieuze toernooi wordt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500