Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dick Beens versterkt technische staf Sportclub

Geplaatst op: 20 juni 2019

De TC van SC Genemuiden heeft met het aanstellen van Dick Beens de technische staf voor het komende seizoen compleet. Oud eerste elftalspeler Beens gaat in samenwerking met hoofdtrainer René van der Weij individuele trainingen verzorgen voor 1e, 2e en eventueel spelers uit JO19 en zal op de zaterdagen zich gaan bezighouden met interne scouting.

De TC hecht veel waarde aan deze nieuwe functie en hoopt dat menig speler door middel van de individuele trainingen een stap kan gaan zetten richting een toekomstige positie in SC Genemuiden 1. In de ogen van de TC is Dick de aangewezen persoon om deze functie te gaan vervullen.

Zoals eerder gemeld zal Konrad Ongersma de wedstrijdanalyses gaan verzorgen. Hij gaat de tegenstanders van Sportclub in het komende seizoen al vroegtijdig bekijken en nauw samenwerken met hoofdtrainer René van der Weij en assistent Arnie Pot.

Konrad is in de Sportclub gelederen geen onbekende, hij was onder meer verantwoordelijk voor de analyses van DOVO en Quick Boys in de nacompetitie voor het kampioenschap in het zaterdagvoetbal in 2004.

Ook was er al gemeld dat Harwin van Wijnen samen met Martin van Dijk het team management op zich gaat nemen. Harwin is gezien zijn ervaring bij de “Chouffies” een welkome aanvulling en zal samen met Martin deze functie vast een goede invulling weten te geven.

Complete staf 1e elftal:

Hoofdtrainer                 – René van der Weij

Assistent                      – Arnie Pot

Keeperstrainer              – Marco Beens

Individuele trainer          – Dick Beens

Analist                          – Konrad Ongersma

Medische begeleiding   – Arie Wessels

Hersteltrainers               – Eddo Wesseling en Mischa Weijs

Teammanagers             – Martin van Dijk en Harwin van Wijnen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500