Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Family Fair toe aan tiende editie

Geplaatst op: 21 juni 2019

Family Fair is op 5 juli toe aan de tiende editie. Het thema is ditmaal ‘Voor elk wat wils!’ “Zo hebben we de vriendengroep ‘De Piepende Wielen’ bereid gevonden om hun verzameling van antieke en nostalgische kinderwagens te tonen aan het publiek. Zij lopen over het terrein met daarbij de passende kleding, van 1880 tot 1970. Verder rijdt er een huifkar, waarmee rondjes te maken zijn in Genemuiden”, aldus de organisatie.

Ook aan de jeugd is gedacht. Er is een springkussen en een grote stormloopbaan waarmee ze met een gekochte spellenkaart (verkrijgbaar bij de infostand) gebruik van kunnen maken. Naast bovengenoemde activiteiten is er ook weer de gebruikelijke verkoping van allerlei waar, zoals kleding voor jong en oud, schoenen, cadeauartikelen, boeken, et cetera.

Ook is er weer de verkoop van eigengebakken producten, snoep, slaatjes, advocaat, speelgoed, heerlijk gebak, speculaas, fruit, kaas, ijs en nog veel meer waar die gretig aftrek zullen vinden.  Op het koffieplein kunnen bezoekers een bakje koffie drinken met wat lekkers erbij. “Ook kunt u prima het avondeten gebruiken op de fair. Denk hierbij aan heerlijke vis, patat en snacks of een broodje hamburger”, aldus de organisatie.
De fair wordt deze keer gehouden op een vrijdag en daarom is vanaf 15.00 uur iedereen al welkom. Een pinautomaat is aanwezig bij de infostand. De locatie is net als de vorige keer op het kleine parkeerterrein voor de Bethelkerk aan de Bereklauw 1 te Genemuiden.

Het gedeelte van de Bereklauw tussen de kerk en de kleine parkeerplaats zal ook dit jaar afgesloten worden.
De auto’s kunnen geparkeerd worden op het grote parkeerterrein, over de dijk aan de achterkant van de kerk. Verder op de parkeerplaats bij de ijsbaan, maar graag niet langs de Koppel, de Tagweg en in de wegbermen!! Fietsen kunnen gestald worden bij de Eben-Haëzerschool op de aangegeven plaatsen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500