Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cabaret in de polder

Geplaatst op: 24 juni 2019

Op vrijdagavond 28 juni organiseert de commissie Mastenbroek Gastvrij een cabaretvoorstelling! Cabaretière Hiske Schipper zal in de hooiberg van De Rietstulp een vrolijke kijk geven op onze gewoonten, eigenaardigheden en tradities!

Hiske Schipper is docent Nederlands, part-time koeienmelkster en cabaretier. In 2011 won ze als eerste vrouw zowel de jury- als publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Haar voorstellingen zijn op maat gemaakt voor het publiek; een spiegel voor Mastenbroek en haar inwoners!

Inloop: vanaf 20.00 uur. Aanvang van de voorstelling:  20.30 uur. Toegang: gratis! Voor meer informatie zie www.poldermastenbroek.nl. Poldercabaret 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Polderbelangen Mastenbroek en door de Gebiedscoöperatie IJsseldelta.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500