Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jerry duikt de studio van Hessel in

Geplaatst op: 24 juni 2019

Bijzondere ervaring voor Jerry Hoekman dit weekeinde. De gitaarleraar uit Genemuiden bezocht het festival Oerol op Terschelling en las daar een artikel over de nieuwe studio van ‘eilandman’ Hessel. “Interessant verhaal, die studio zou ik wel eens willen bekijken”, dacht de Genemuidenaar, die niet veel later de beroemde muzikant van het Waddeneiland tegen het lijf liep. “Ik vertelde dat ik net zijn artikel had gelezen en even later liet hij me de studio al zien”, vertelt Hoekman. Van een flinke jamsessie met de ‘Bruce Springsteen van Terschelling’ kwam het niet.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500