Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Kaaihof gaat verbouwen

Geplaatst op: 26 juni 2019

De bekendste feestlocatie in Genemuiden gaat verbouwen. Harold en Jennifer van Dalfsen starten in oktober met de verbouwing van De Kaaihof.  Met name de Hofzaal ondergaat een metamorfose. De vernieuwing moet de grootste feestzaal van De Kaaihof volledig up-to-date maken en nóg meer ruimte en sfeer bezorgen voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, kraamfeesten, familiedagen, personeelsfeesten of klantevents.  

Harold en Jennifer startten in 2010 met het organiseren van feesten en bijeenkomsten in De Kaaihof. Bijna tien jaar later is het tijd voor verandering. Jennifer: “Met de verbouwing willen wij dé plek blijven waar inwoners van Genemuiden en omstreken de mooiste herinneringen creëren aan de meest bijzondere momenten in hun (bedrijfs)leven. Wij willen bruidsparen, jubilarissen, jarigen, kersverse ouders, families en bedrijven nóg meer een droomdag aanbieden, waar zij nog tot in lengte van jaren op terugkijken met een brede glimlach. En dat kunnen we na de verbouwing vanaf 2020 voor alle groepsgroottes tussen de 35 en 300 personen verzorgen.”

Unieke herinneringen maken bij De Kaaihof

De Kaaihof stelt niet alleen een locatie ter beschikking voor privé of zakelijke gelegenheden, maar zorgt ook voor een unieke beleving. “Geen bruiloft, jubileum, verjaardag, kraamfeest, familiedag, personeelsfeest of klantevent is bij ons hetzelfde”, vertelt Harold. “Met een hele persoonlijke aanpak wenden we al onze creativiteit aan om telkens weer een speciaal concept met een unieke sfeer uit te rollen. En van de eerste handdruk tot het uitzwaaien na afloop van het feest, wij regelen alles. Tot aan het ophangen van de laatste ballon. Zo herinneren klanten zich hun feest blijvend, omdat ze de de dag zelf zorgeloos beleven en daar optimaal van kunnen genieten.”

Ervaar, ruik en proef de nieuwe Kaaihof

Voor bruiloften beschikken Harold en Jennifer over een extra troef: De Buitenhof. Op loopafstand van De Kaaihof mogen stelletjes in deze voormalige hooischuur met ruime buitenplaats voor de burgerlijke stand trouwen. Ook kunnen zij in een idyllische, landelijke, romantische sfeer hier overdag hun gedroomde buitenbruiloft vieren. Een kleine wandeling verderop wacht ’s avonds het vervolg van de totale dagbeleving in De Kaaihof. “Van die totale dagbeleving willen we nu alvast een tipje van de sluier oplichten voor bruidsparen in spé”, aldus Jennifer. “Want zij zijn zich nu natuurlijk al aan het oriënteren op hun trouwlocatie voor volgend jaar.”

Op donderdag 4 juli mogen bruidsparen tijdens de Open Trouwavond de nieuwe Kaaihof daarom alvast in 4D ontdekken. Jennifer: “Deze avond bieden we tussen 19.00 en 22.00 uur aanstaande bruidsparen een 4D-beleving aan. Ze kunnen in 3D door onze volledig verbouwde Hofzaal wandelen en krijgen ook letterlijk alvast een voorproefje van wat we culinair te bieden hebben.”

Nu alvast een glimp opvangen van de nieuwe Kaaihof? Ga naar trouwen.dekaaihof.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500