Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Doe een kunstje en ga naar het circus

Geplaatst op: 27 juni 2019

Circus Renz Berlin strijkt volgende week neer in Hasselt. Van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 juli zijn er voorstellingen op het grasveld bij de sporthal. Genemuiden Actueel heeft twee vrijkaarten die zijn te winnen met een prijsvraag.

Wat je moet doen? Stuur een foto van een kunstige circusact. Het mooiste kunstje wordt beloond met twee vrijkaarten. Deelnemen kan tot en met maandag 1 juli. Stuur je foto naar redactie@genemuidentactueel.nl

Circus RENZ Berlin brengt dit jaar weer een vernieuwde show, waarin eigentijdse elementen en klassieke Circusacts elkaar in een plezierig tempo afwisselen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500