Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organisatie bedankt betrokkenen Wandelvierdaagse

Geplaatst op: 26 juni 2019

De organisatie van de Wandelvierdaagse wil alle vrijwilligers, verkeersregelaars en sponsoren bedanken voor hun inzet en bijdrage. De organisatie kijkt terug op een mooie wandelvierdaagse en hoopt dit volgend jaar weer te kunnen herhalen.

Dit keer waren er 1022 deelnemers en 215 vrijwilligers van scholen. Op maandagavond konden de wandelaars zich nog inschrijven en dit werd massaal gedaan. De lopers liepen met veel enthousiasme hun afstand, 5km, 10 of 15km. De jongste wandelaars van groep 1 en 2 liepen de donderdagavond mee voor hun 1daagse medaille. Dit jaar waren er weer mooie routes,  de organisatie kreeg daar mooie complimenten over. De 15 km had dit jaar 30 wandelaars en die liepen enthousiast hun route.

Voor de dinsdagavond waren de weersvoorspellingen onzeker. De wandelaars zijn gestart en gelukkig was iedereen op tijd binnen.

De wandelaars werden binnengehaald door vier muziekkorpsen, Irene uit Hasselt, Showband Oranje IJsselmuiden,  Excelsior Beltschutsloot en CMV Prinses Margriet uit Rouveen.  De muziekkorpsen begeleidden de wandelaars door Genemuiden richting d’ Overtoom waar de medailles voor hun klaar lagen. Onderweg werden de wandellaars deze week voorzien van veel lekkers, ranja, ijsjes en appels. Dit alles is aangeboden door onze sponsoren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500