Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fancy Fair op de Bogerman

Geplaatst op: 27 juni 2019

De fancy fair op woensdag 3 juli ( let op nieuwe datum) belooft een gezellige feestelijke markt met allerlei leuke dingen voor jong en oud te worden. Het jonge publiek kan er knutselen, lasergamen en andere leuke spelletjes doen en er is een springkussen. Je kunt je laten schminken of je zomerslippers een nieuwe pimp geven. 

Voor de -zoals dat heet- inwendige mens wordt heel veel lekkers aangeboden. De menukaart van die dag vermeldt onder meer suikerspinnen, pannenkoeken, puddingbroodjes, slaatjes, hamburgers en vers gebakken vis. De opbrengst gaat naar de stichting Make a Memory en naar een nieuwe geluidsinstallatie voor de school. Make a Memory is een stichting die zich inzet voor ouders met kinderen die terminaal/ernstig ziek of reeds overleden zijn. Ze maakt kosteloos fotoreportages van deze kinderen en geven de ouders en de familieleden daarmee een kostbare en dierbare herinnering. Locatie: schoolplein Johannes Bogermanschool, naast het Hervormd Centrum

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500