Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ondernemers genieten in bolides

Geplaatst op: 28 juni 2019

Voor meer dan honderd OK-leden was het puur genieten tijdens de Grande OK Tour. Donderdag startten ze in de glimmende bolides van Audi, BMW en Mercedes om de prachtige omgeving van Zwartewaterland, Blokzijl en Kampereiland te ontdekken. Ze moesten hier letters verzamelen, die samen uiteindelijk de winnende oplossing “Arbeid adelt” vormden.

Onderweg waren er stops om van voertuig te wisselen, van de nieuwe haring te genieten, van ijs bij het Mauritshuis en een hapje en drankje bij de Miniaturenboerderij op Kampereiland. De tocht werd gestart en met een barbecue afgesloten bij Pleijsier Bouw aan de Blokmat. Gezien de reacties van de deelnemers én het feit dat alle auto’s en deelnemers zonder schrammetje terugkeerden, spreekt het bestuur van een zeer geslaagd jubileumevenement.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500