Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vol verjaardagsfeestje voor EGSV

Geplaatst op: 29 juni 2019

Drukbezocht verjaardagsfeestje voor 90-jarige dame. De jubileumuitvoering van EGSV volgende week zaterdag in d’ Overtoom is volledig uitverkocht. Dat meldt het feestvarken zaterdag. De gymnastiekvereniging voert zaterdag een Disney-show op.

“Vanaf mei is de kaartverkoop van start gegaan en de kaartjes gingen als warme broodjes over de toonbank. We kunnen dan ook melden dat alle kaarten verkocht zijn! Tijdens de inloop van de show kunnen geen kaarten meer verkocht worden. Er zijn alleen nog enkele sponsorkaarten beschikbaar, voor informatie hierover kunt u contact opnemen met het e-mailadres: Egsv90jaar@outlook.com”, laat EGSV weten.

“Wij hopen er volgende week een spetterende show van te maken! En wensen iedereen die een kaartje heeft weten te bemachtigen dan ook veel plezier!”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500