Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Broers Visscher willen de vloer laten stralen

Geplaatst op: 2 juli 2019

Sushilla Kouwen

(advertorial) Eens in de zoveel tijd kom je een merk tegen dat het anders doet. Twee mannen die de zakelijke en consumentenmarkt als een wervelwind bestormen​. ​Omdat ze precies weten hoe dat moet en de sprong in het diepe durven te wagen. Alleen zo bereik je je doel: een kwaliteitsproduct leveren op maat met een service die je nergens anders tegenkomt. 

De broers Visscher snappen dat je passie niet aan kunt leren. Het zit er nou eenmaal in. Het maakte dat ze hun kantoorbanen opzegden en hun hart volgden. En ze weten hun ambitie nog handen en voeten te geven ook. Waarin? In de luttele vierkante meters voor of achter je deur. Want daar gebeurt het. Daar dragen de natte, bemodderde schoenen de mensen binnen die ertoe doen. Dáár kun je je winst halen.

Ambachtelijk vakwerk ontmoet e-commerce

De tweeling zorgt ervoor dat jij je vanaf de entree nergens meer druk om hoeft te maken. Wat wil je, als je in de tapijthoofdstad van het westelijk halfrond geboren bent. Hun premium deurmatten laten jou en je gasten bij het passeren van de drempel schoon binnenkomen. Zelf houden ze het complete proces in handen, van klantenservice tot het op maat afleveren van jouw unieke mat. Via de unieke webshop op ​www.mattador.nl​ kan iedereen precies de mat op maat configureren en bestellen die past bij het interieur – thuis of op de zaak. Gooswijn Visscher: “Laten we eerlijk zijn, iedere vloer verdient toch een Mattador?”

Kijk voor meer informatie op www.mattador.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500