Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klus voor de KEI-brigade zit erop

Geplaatst op: 3 juli 2019

De klus voor de zogenoemde KEI-brigade zit er op. Veel vrijwilligers, waaronder uit Genemuiden, stonden de afgelopen jaren paraat om het gebied tussen Kampen en Genemuiden te beschermen tegen hoog water. Nu de dijken versterkt zijn, is dat werk niet meer nodig.

De dijkversterking wordt komende vrijdag officieel afgerond in de Museumboerderij op het Kampereilanden. Daarvoor zijn alle KEI-brigadiers uitgenodigd. Ook wethouder Coster van Zwartewaterland is bij de bijeenkomst aanwezig.

Na een lange periode van voorbereiding, is de dijkversterking Kampeilanden dit voorjaar afgerond. Dit betekent dat deze dijken weer voldoen aan de geldende normen voor de waterveiligheid.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500