Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muziektalent gezocht voor zomerbraderie

Geplaatst op: 3 juli 2019

Muzikanten kunnen zich nog steeds aanmelden voor de muzikantenwedstrijd die de Zomerbraderie dit jaar ook is. Als het aan de organiserende MVG klinkt op veel plekken op de markt muziek. Een deskundige jury beoordeelt de prijzen. De beste of leukste optredens leveren mooie prijzen op.

Buiten de muziek om is er uiteraard ook weer veel vertier op de traditionele braderie die dit jaar op woensdag 10 juli valt. Er is bijvoorbeeld ook een standwerkersconcours, er zijn kinderactiviteiten en de Markt wordt net als vorig jaar omgetoverd tot een gezellig horecaplein. Voor ’t Olde Staduus is dit jaar een Energieplein. Bezoekers kunnen daar advies inwinnen over duurzame woningmaatregelen.

De zomerbraderie is van 14.00 tot 21.00 uur, waarbij het muzikale deel gepland staat tussen 15.00 en 17.00 uur. De vakjury loopt dan over de hand om de hopelijk veel muzikanten te beoordelen. Die mogen bij wijze van spreken blokfluit spelen of als band opereren.  Het is toegestaan om net zoals echte straatmuzikanten ‘de pet’ neer te leggen.

De jaarlijkse Zomerbraderie in het centrum van Genemuiden is jaarlijks goed voor duizenden bezoekers. Muzikanten die hun talenten willen laten horen, kunnen zich aanmelden via mvg8281@gmail.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500