Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buitenbosch breidt na de zomer verder uit

Geplaatst op: 5 juli 2019

Het vrijgekomen pand aan de Markt, waar Buitenbosch in 2014 is begonnen, wordt na de vakantieperiode aan de nieuwe winkelruimte van Buitenbosch toegevoegd. De broodjes en delicatessenwinkel vult de ruimte in met extra zitjes voor koffiedrinkers en mensen die ter plekke hun broodje op willen eten. Ook high tea’s en workshops behoren straks tot de mogelijkheden.

“In de voormalige, sfeervolle smederij is het gezellig zitten en dankzij onze ruime openingstijden is er straks altijd een plek in Genemuiden waar mensen even koffie kunnen drinken. En met ons brede assortiment aan broodjes en zoete lekkernijen is er altijd iets lekkers bij de koffie of thee. Dat bracht ons ook op het idee om high tea’s aan te gaan bieden, dit wordt een soort van proeverij van ons assortiment”, aldus eigenaar Harold van Dalfsen.

“Daarnaast is de ruimte straks te huur voor workshops, vergaderingen en kleinere informele bijeenkomsten”, vertelt Harold. Voor het najaar staan er al diverse workshops van vaste partners gepland. Zo zal Margriet Eenkhoorn van Vindiklekker diverse bakworkshops gaan geven en Bloembinderij Willemijn bloemschik-workshops. Tijdens de zomerbraderie zullen de mogelijkheden voor de workshops verder bekend gemaakt worden.

Vorige week maakten Harold en Jennifer van Dalfsen ook al hun verbouwplannen voor hun feestlocatie de Kaaihof bekend. De grote feestzaal krijgt dit najaar een compleet nieuw interieur.
In de afgelopen weken konden trouwlustige stelletjes alvast een glimp van de plannen opvangen tijdens een trouwbeurs en Open Trouwavond. Het XL moodboard en een kleine meubelopstelling zijn vanaf woensdag 10 juli te zien in de vrijgekomen ruimte naast Buitenbosch, zodat overige belangstellenden ook alvast sfeer kunnen proeven.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500