Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: junior opleidingscoördinator

Geplaatst op: 5 juli 2019

Regelen, organiseren, coördineren, prioriteiten stellen, schakelen en communiceren. Als junior opleidingscoördinator is geen dag hetzelfde!

Een dag uit jouw werkweek
In jouw functie van junior opleidingscoördinator zorg jij ervoor dat elke cursist zich van harte welkom voelt bij JobTrans. Vandaag wordt bij JobTrans de heftruckcursus gegeven en verwijs jij de cursisten door naar het juiste leslokaal. De instructeur is inmiddels aanwezig en heeft een vraag over een missende HDMI-kabel voor het aansluiten van de laptop. Jij helpt de instructeur goed op weg om te starten met de cursus.

Na het ontvangen van de cursisten sluit je aan bij de dagstart. Dit is een werkoverleg van 15 minuten waarin het team de prioriteiten van de dag met elkaar bespreekt. De computer is inmiddels opgestart, je opent de mailbox en de cursusaanvragen kun je gaan verwerken. De gegevens van de cursisten verwerk je in het opleidingsportaal en de cursisten plan je in op de juiste cursusdatum. Vandaag ben je ook verantwoordelijk voor de eerstelijns telefonie en kun je jouw telefonische skills tonen. De tijd vliegt en het is pauze!

’s Middags ga je aan de slag met een complexe aanvraag van een klant. Je legt contact met de instructeurs of zij beschikbaar zijn om de cursus te kunnen geven. Door op een effectieve manier te gaan puzzelen realiseer je de gewenste planning. In de tussentijd is de heftruckcursus afgelopen en zorg je ervoor dat het leslokaal netjes is opgeruimd. De geslaagde kandidaten krijgen een certificaat en bevoegdheidspas toegestuurd welke door jou zijn gemaakt. Het dossier van de cursus werk je af met de laatste administratieve handelingen voordat deze gearchiveerd kan worden. De dag is voorbij gevlogen; morgen is er weer een leuke werkdag voor de boeg!

Wat bieden wij?
Als junior opleidingscoördinator bij JobTrans kun je rekenen op een afwisselende functie waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Genemuiden en kunt rekenen op:

– Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden.
– Uitstekende pensioenregeling.
– 26 vakantiedagen én 13 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband. Dit betekent ruim 5 weken vakantie per jaar!
– Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken.
– Enthousiaste collega’s om de leukste personeelsuitjes mee te beleven.
– Ontwikkeling op persoonlijk en werkvlak door het volgen van opleidingen.
– Ruimte voor innovatieve ideeën.

Wat vragen wij?
JobTrans heeft een missie: klanten nog beter laten presteren. Samen met jou kunnen we dit bereiken! Als junior opleidingscoördinator zorg jij ervoor dat de samenwerking met JobTrans zorgt voor gemak voor onze klanten. Daarnaast zijn wij op zoek naar een junior opleidingscoördinator die:

– Communicatief vaardig, klantgericht, representatief en initiatiefrijk is.
– Kwaliteit en accuratesse hoog in het vaandel heeft staan.
– Een MBO niveau 4 opleiding richting administratie, secretarieel of vergelijkbaar heeft afgerond.
– Beschikbaar voor 40 uur per week is; incidenteel op zaterdag.

Vragen over de vacature junior opleidingscoördinator?
Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure voor junior opleidingscoördinator? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar personeelszaken@jobtrans.nl of te bellen naar 038 820 04 91. Je mag dan vragen naar Jacobien Westerink.

Solliciteer direct
Ben jij de junior opleidingscoördinator die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button ‘solliciteer direct’ en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op omtrent de vacature junior opleidingscoördinator.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500