Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider dames winnen onder Sluziger vlag

Geplaatst op: 8 juli 2019

Afgelopen zaterdag wonnen de dames van Kinderopvang Bij Marloes uit Zwartsluis, dat bestond uit speelsters van SC Genemuiden 1, het 7×7 bedrijventoernooi in Meppel.

Tijdens de eerste wedstrijden werd al gelijk duidelijk dat het niveauverschil met de rest van de teams erg groot was, alleen de dames van Olde Veste kwamen in de buurt van het goed verzorgde voetbal van de dames uit Genemuiden. Dit bleek dan ook in de spannende finale die gespeeld moest worden. De dames van Kinderopvang bij Marloes waren gebrand om de beker mee naar huis te nemen en na een overtuigend slotakkoord waarin de dames 3x scoorden was de einduitslag dan ook meer dan terecht, 0-3.

Alle zes de poulewedstrijden werden gewonnen en daardoor zijn de dames van Kinderopvang bij Marloes ook meer dan de terechte winnaar. Het winnende team bestond uit; Juulke Stoter, Daphne Bartelds, Thirza Hoekman, Willemijn Harms, Angela Meuleman, Danique Jansen, Hester Beens, Armanda Kolk, Annemarijn Verhoek, Ilona Meuleman. Leiders; Georgina Jansen, Esmee Lassche en Deborah Kisjes.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500