Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman wint twee keer in Staphorst

Geplaatst op: 8 juli 2019

Briëtt Breman van de Zwartewaterruiters was in Staphorst tweemaal oppermachtig en clubgenote Louanne Eenkhoorn was succesvol tijdens de Turfhorst Bokaal in Wezep.

Briëtt kwam aan start met haar pony Coco in de klasse M1. Ze reden twee mooie proeven in de gecombineerde rubriek klasse L2/M1 cat. DE en werden beloond met 195 en 200,5 punt. Met dit resultaat mocht Briëtt tweemaal het podium betreden voor een 1e prijs.

In Wezep werd de Turfhorst Bokaal georganiseerd. Zaterdagmiddag reed Louanne Eenkhoorn met haar paard Kenzo del Estoril twee nette proeven in de klasse L1. De combinatie behaalde hiermee een derde en tweede prijs met 193,5 en 196 punt. Met dit resultaat bemachtigden zij een startplek tijdens de finale diezelfde avond. In een deelnemersveld van 16 finalisten, 2 uit elke klasse, eindigen zij op een nette 5e plaats met 200 punt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500