Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Borden moeten kwaadwillenden aan het denken zetten

Geplaatst op: 9 juli 2019

Dieven, inbrekers en andere onverlaten die weinig goeds in de zin hebben, weten vanaf nu dat ze daarvoor in Genemuiden dubbel hun best moeten doen. Op verschillendenplekken in Genemuiden staan borden die duidelijk maken dat het stadje doet aan WhatsApp Buurtpreventie.

Burgemeester Bilder onthulde dinsdagmiddag aan de Greenteweg zo’n bord, samen met Cees Selles die de appgroepen beheert. Eerder werden de borden al in Hasselt en Zwartsluis geplaatst. Ze maken duidelijk dat bewoners elkaar op onraad en verdachte situaties wijzen en ook in nauw contact staan met de politie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500