Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sebas haalt 355 aanslagen per minuut

Geplaatst op: 9 juli 2019

Een groot aantal leerlingen van de Johannes Calvijnschool in Genemuiden oefende de afgelopen maanden flink tijdens de typecursus. Deze type lessen hebben zij na schooltijd gevolgd. Onder begeleiding van hun ‘eigen’ docenten Margriet en Jennifer van BA&T Computeropleidingscentrum leerden de kinderen goed en ook snel met tien vingers typen.

Daarnaast hebben zij ook geleerd om documenten, zoals een brief, memo en een verslag in een juiste indeling te maken. De kinderen hebben met mooie resultaten de cursus afgerond. De score van één leerling; Sebas was zo hoog dat hij geslaagd is voor het gouden Type diploma. Deze leerling is geslaagd met maar liefst 355 aanslagen per minuut.

Tijdens de cursus oefenen de leerlingen in het online pakket Typewriter en maken daarin al hun opdrachten. Er hoeft dus niets geprint of zelf door ouders thuis nagekeken te worden. De gemaakte oefeningen worden door de type juf van BA&T online nagekeken en zij stimuleert en motiveert de cursisten tijdens het oefenen thuis.

Deze typecursus wordt verzorgd door Computer opleidingscentrum BA&T uit Genemuiden. Dit instituut bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en verzorgd op zo’n 90 basisscholen typecursussen, niet alleen na schooltijd maar ook onder schooltijd. Jaarlijks volgen zo’n 1000 leerlingen de typecursus bij BA&T.

Voor de typecursus na schooltijd is het nu al mogelijk om uw zoon of dochter aan te melden, deze starten vanaf september a.s. (zie ook www.ba-t.nl & www.typewriteronline.nl).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500