Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Zomerfotowedstrijd tot en met september

Geplaatst op: 11 juli 2019

De eerste inzendingen voor de Zomerfotowedstrijd van Genemuiden Actueel zijn al binnen. En ook een verzoek of de inzendtermijn niet naar 30 september kan worden verplaatst, omdat ook in september nog veel Genemuidenaren op vakantie gaan. Dat voorstel nemen we over. Tot die tijd kunnen mooie, leuke, bijzondere of originele zomervakantiefoto’s naar redactie@genemuidenactueel.nl worden gestuurd. De hoofdprijs is dit jaar een fotoshoot van Esther Naberman ( https://www.fotoartendesign.nl/)

Veel voorwaarden aan de foto stellen we niet. Die mag met een professionele camera gemaakt zijn, maar ook met een smartphone. Of de foto gemaakt is in de Verweggistan of polder Mastenbroek maakt niet uit. Wel is het een pluspunt als te zien is dat ook op het vakantieadres het lokale nieuws via Genemuiden Actueel wordt gevolgd.

Naast de fotoshoot van Esther Naberman zijn de andere prijzen: een MVG-bon ter waarde van 50 euro, een vaartocht met Natuurmonumenten door De Wieden en een bier-of wijnpakket.

Meedoen? Stuur dan een foto (tot 2 mb) naar redactie@genemuidenactueel.nl . Foto’s die groter zijn dan 2mb graag via WeTransfer.

Roel Dijkstra leverde de eerste foto aan.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500