Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomerfotowedstrijd tot en met september

Geplaatst op: 21 juli 2019

Genemuiden Actueel heeft dit jaar weer een zomerfotowedstrijd. Tot en met 30 september kunnen mooie, leuke, bijzondere of originele zomervakantiefoto’s naar redactie@genemuidenactueel.nl worden gestuurd. De hoofdprijs is dit jaar een fotoshoot van Esther Naberman ( https://www.fotoartendesign.nl/)

Veel voorwaarden aan de foto stellen we niet. Die mag met een professionele camera gemaakt zijn, maar ook met een smartphone. Of de foto gemaakt is in de Verweggistan of polder Mastenbroek maakt niet uit. Wel is het een pluspunt als te zien is dat ook op het vakantieadres het lokale nieuws via Genemuiden Actueel wordt gevolgd.

Naast de fotoshoot van Esther Naberman zijn de andere prijzen: een MVG-bon ter waarde van 50 euro, een vaartocht met Natuurmonumenten door De Wieden en een bier-of wijnpakket.

Meedoen? Stuur dan een foto (tot 2 mb) naar redactie@genemuidenactueel.nl . Foto’s die groter zijn dan 2mb graag via WeTransfer.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500