Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hasselt populair onder inbrekers

Geplaatst op: 11 juli 2019

Hasselt heeft de afgelopen twee weken te maken met woninginbraken en diefstallen voertuigen. Dat meldt wijkagent Bertri Post. Hij somt zeven acties op van het inbrekersgilde. Vannacht was het nog raak aan de Weesboom, waar inbrekers toesloegen in een woning.

Gisteren was de Ruif populair bij de dieven. Daar ging het om een woninginbraak en diefstal van een personenauto. Vanaf 26 juni zijn ook twee VW Transporters-busjes gestolen aan het Gareel en aan de Van Haersoltelaan. Verder probeerden dieven in te breken bij een bedrijf en sloegen ze toe in een geparkeerde auto aan de Van de Vechtlaan.

De politie vraagt alert te zijn en niet te aarzelen bij het bellen van 112. Ook camerabeelden zijn welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500