Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Vrolijk zomerconcert’ van Hoeve en Van Middelkoop

Geplaatst op: 11 juli 2019

Op zaterdag 20 juli geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve, ook dirigent van Stereo, een vrolijk zomerconcert in de Grote Kerk van Hasselt. Het feestelijke programma is geschikt voor jong en oud.

In de sfeervolle en prachtig klinkende historische kerk nemen Noortje en Harm het publiek mee in zomerse klanken op panfluiten en orgel. Op het programma staan bekende liederen, klassieke werken en muziek van componisten als Michael Schütz en Keith & Kristyn Getty. Zo klinkt naast vrolijke muziek van Vivaldi ook temperamentvolle folkloremuziek, die goed past bij de folklore achtergrond van de panfluit. Verder spelen Noortje en Harm eigen composities en populaire muziek, zoals ‘Nella Fantasia’ van Ennio Morricone en het lied ‘Over the rainbow’.

Noortje en Harm vormen al jaren een muzikaal duo met panfluit, orgel en piano. Ze hebben meerdere malen concerten gegeven in Canada en geven jaarlijks een serie zomerconcerten door ons hele land. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos en ze brengen hun muziek in een ontspannen en spontane sfeer. Noortje en Harm hebben samen vier cd’s opgenomen, waaronder de cd “Festivo”. Vorig jaar heeft Noortje opgetreden in de Royal Albert Hall in Londen.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerk (Markt 1). De toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is die avond ook een cd tafel aanwezig.

Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl & www.harmhoeve.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500