Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

4-Skills Soccer Academy naar Genemuiden

Geplaatst op: 15 juli 2019

Voor het derde jaar op rij, verzorgt 4-Skills Soccer Academy haar voetbaldagen op de voetbalaccommodatie van SC Genemuiden. Dit jaar is het thema: HELEMAAL HOLLANDS.

Gedurende 3 dagen stappen de deelnemers een wereld in van het Nederlandse voetbal.De deelnemers zullen techniektraining ontvangen a la Dennis Bergkamp, Johan Cruijff, Pierre van Hooijdonk en de verdedigende kwaliteiten van Jaap Stam gaan trainen.  Het voetbal staat deze dagen helemaal centraal en wordt in 4 verschillende onderdelen aangereikt:

Individuele vormen
Groepsvormen
Spelvormen
Wedstrijd/ toernooivormen

Elke dag wordt afgesloten met het spelen van de Eredivisie!! In de 3 verschillende leeftijdscategorieën, zullen de deelnemers strijden voor de ware Kampioensschaal. Gedurende de dag ontvangen de deelnemers onbeperkt drinken, fruit en andere versnaperingen. Tijdens de afsluiting ontvangt iedere deelnemer een leuke herinnering.

De 4-Skills voetbaldagen duren van 10.00u – 15.00u, maar 4-Skills biedt opvang tot 17.00u wanneer nodig voor werkende ouders. Bekijk het complete programma en schrijf je in via de website van 4-Skills Soccer Academy; http://www.4-skills.nl

Inschrijven kan voor 1, 2 of 3 dagen. Het leukste is natuurlijk om het complete programma mee te maken!! Maar kan je een dag niet, geen probleem dus!!

Kosten:
1 dag:     24,98
2 dagen: 44,98
3 dagen; 69, 98

De voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde en gespecialiseerde 4-Skills trainers met een ruime pedagogische achtergrond, waar 4-Skills zich sterk in onderscheidt.

Plezier en vriendschap staat centraal deze dagen, waarbij de pedagogische kwaliteiten van de 4-Skills trainers een belangrijke rol in spelen, dat IEDERE deelnemer 100% geniet!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500