Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marlinde staat met 1-0 voor

Geplaatst op: 18 juli 2019

Anita en Marlinde Heutink hebben dag drie van de Vierdaagse van Nijmegen doorstaan. Ze doen weer verslag van hun belevenissen.

“Dag 3 staat bekend om zijn zeven heuvelen, al hoewel we geen zeven heuvelen hebben geteld. Persoonlijk vinden wij dit de mooiste dag van deze vier dagen.  Het landschap is afwisselend en Groesbeek erg gezellig. Het lijkt net de tour de France met allemaal campers aan de kant van de weg.

Enthousiaste toeschouwers en veel muziek onderweg, wat altijd weer een feestje is. Zelfs nog mede Genemuidenaren ontmoet.

Persoonlijk hebben wij niet veel te klagen. De blaar stand is 1-0 voor Marlinde. En onze pijnlijke spieren worden goed los gemasseerd door het verzorgingsteam.

Omdat Nijmegen niet echt in de buurt van Genemuiden ligt, overnachten we in een kampeerboerderij in Herpen. Samen met 34 andere wandelaars overnachten we in deze kampeerboerderij. We worden hier goed verzorgd: zo worden we elke ochtend vroeg naar de Wedren gereden om op tijd te kunnen starten, ook wordt er voor ons gekookt en kunnen we van de ehbo en massage gebruik maken.

Het mooie van wandelen is dat het verbroederd. De laatste stand van zaken over de hoeveelheid blaren wordt met elkaar gedeeld, er worden opbeurende praatjes aan elkaar gegeven als de ander er even door heen zit. Ook het slapen op een slaapzaal met achter andere wandelaars zorgt zeker voor verbroedering. Na 3 nachten herken je elkaar slaapgeluiden wel, en herken je elkaars ochtendritueel.

Morgen de laatste wandel dag; op naar de Via Gladiola!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500