Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harm Hoeve bespeelt het Zwier van Dijkorgel

Geplaatst op: 22 juli 2019

Tijdens het concert op het Zwier van Dijk orgel in Genemuiden speelt Hoeve dinsdagavond 23 juli een aansprekende mix van bekende stukken. Onder andere  “Door de nacht van strijd en zorgen”  en  “Wie maar de goede God laat zorgen”, van K.J. Mulder, Den vaderland getrouwe” Piet Hein en twee koraalbewerkingen ‘Rust mijn ziel, Uw God is Koning’.

Voorafgaand aan het concert zal aan het publiek  worden gevraagd om drie bekende liederen op te geven. De organist gaat dan hierover improviseren. Het concert wordt afgesloten met ‘Psalm 68’ van de organist zelf, met aansluitend samenzang van deze bekende ‘bovenstempsalm’. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is vrij. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. In de video een korte indruk van twee stukken die ook gespeeld gaan worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500