Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomervakantie in Genemuiden

Geplaatst op: 28 juli 2019

De traditioneel rustige periode met weinig evenementen in Genemuiden is aangebroken. Toch staan er voor de thuisblijvers wel een aantal activiteiten op de kalender. Zo is komende zaterdag het stoomgemaal aan de Kamperzeedijk ‘onder stoom’ en dus te bezichtigen.

Wie de eigen stad eens met andere ogen wil bekijken kan op 13 augustus meewandelen met Gerrit Jan Westhof. Die leidt zijn toehoorders vanaf 14.00 uur anderhalf uur rond door Genemuiden. Op 16 augustus is er een avond voor Israël in de Grote St. Nicolaaskerk met organist André Knevel en panfluitiste Liselotte Rokyta. Een dag later is er het schuttersfeest van Schietsportvereniging Genemuiden.

Een week later begint de VBK en op woensdagavond 21 augustus staat het traditionele boegsprietlopen en broekhangen op het programma.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500