Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede waterevent Kleine Belterwijde geslaagd

Geplaatst op: 28 juli 2019

Camping/ kano-en bootverhuur Kleine Belterwijde in Belt-Schutsloot, met veel Genemuider campinggasten, en De Goede Watersport verzorgden zaterdag voor het tweede jaar een waterevent voor jong en oud. Liefhebbers konden verschillende boten testen en ook waterfietsen, optimisten, peddelbootjes, surfplanken, verschillende soorten kano’s, een catamaran, een grote waterglijbaan, supplanken en ook een mega supplank waar je wel met acht personen op kunt.

Ook Bonsink Aquaservice was aanwezig met een stand. “Namens camping “kleine Belterwijde” en De Goede Watersport willen we alle leveranciers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van dit prachtige waterevent. Zonder jullie hulp hadden we dit niet kunnen realiseren. Het was een zeer geslaagde zonnige dag!”, aldus Bjorn en Jolette Glas.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500