Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel winkels open in vakantietijd

Geplaatst op: 29 juli 2019

“Je kunt wel een kanon afschieten…”, is een gevleugelde uitspraak in vakantietijd in Genemuiden. Toch zijn veel winkels gewoon of met aangepaste tijden open. “Wegens vakantie open!!!”, klinkt het bijvoorbeeld bij d’ Olde Soldoat van Johan Snel en Corwin van Dijk.

Ook kledingzaken als Pand21, De Groene Lantaarn, Kitsch & Koters, Flier Sport en Fashion en Fenny Jo zijn open. Dat geldt ook voor ‘verszaken’ als Keurslager van der Weg, De Lange Puur Natuur en Bosch Bloemen. Bij Blokker Genemuiden, ’t Olde Staduus, De Hobbystudio, Autobedrijf Naberman, d’ IJsko, HEMA, Herman de Haan, Buitenbosch en Top1Toys hoeft ook niemand voor een dichte deur te komen, zo blijkt uit de antwoorden die we op een vraag op Facebook kregen.

Ook open? Reageer even hieronder.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500