Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groeten uit mooi Nederland

Geplaatst op: 1 augustus 2019

Dat je niet urenlang in een vliegtuig, een bus of een auto hoeft te zitten voor een mooie vakantie, blijkt uit de nieuwste inzendingen van onze zomervakantiefotowedstrijd. Die zijn allemaal in Nederland genomen, zoals de foto van de pont door Klaas Jan Barneveld of de typische zomerfoto van Gea Kolk die genomen is aan het Schokkerstrand. Edwin van Dijk en gezin zitten op Texel, Robbie Fiat in Lemele en de familie Tuinman stuurt een inzending vanuit Valkenburg.

Bedankt voor alle inzendingen nog en een fijne vakantie. Foto’s kunnen nog de hele vakantie worden gestuurd naar redactie@genemuidenactueel.nl en een uiterst deskundige jury bepaalt uiteindelijk welke foto’s in de prijzen vallen, waarbij de hoofdprijs een fotoshoot is van Esther Naberman. Grote foto’s graag per wetransfer sturen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500