Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pascal Eenkhoorn rijdt in Steenwijk

Geplaatst op: 2 augustus 2019

Wie Pascal Eenkhoorn eens in de eigen regio in actie wil zien, moet dinsdagavond naar Steenwijk. Daar vindt dan het Spektakel van Steenwijk plaats. Aan dit jaarlijkse criterium doen ook Tour-toppers als Groenewegen, Mollema, Van Baarle en Bol mee. Eenkhoorn staat dit weekeinde eerst nog aan het vertrek van een koers in London.

Ook Tim Naberman uit Genemuiden rijdt overigens mee in Steenwijk. Hij rijdt sinds dit seizoen in de opleidingsploeg van Sunweb. Voordat de profkoers begint is er een retrokoers, waarbij oud-wielrenners op al even oude fietsen rondrijden. Bekijk hier het programma http://www.hetspektakelvansteenwijk.nl/programma/

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500