Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman mag naar het NK

Geplaatst op: 4 augustus 2019

Afgelopen weekend werden de Regiokampioenschappen voor Overijssel verreden in Heeten. Briëtt Breman wist hier goed voor de dag te komen en haalde een afvaardiging binnen voor het Nederlands Kampioenschap.

Nadat Briett Breman en haar pony Coco Kringkampioen werden van kring NWO-NOP in klasse M1 categorie DE, mochten zij afgelopen weekend aan start komen op de Regiokampioenschappen in Heeten. De combinatie verreed een zeer sterke proef en behaalden hiermee een score van 65,167%. Met dit resultaat eindigde de combinatie op een mooie 2e plaats en mogen zij regio Overijssel vertegenwoordigen in de klasse M1 op het Nederlands Kampioenschap op 24 augustus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500