Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groeten uit Messanges en Parga

Geplaatst op: 4 augustus 2019

“Onze dochter Merel vroeg zich af of de pont ook hier in Messanges komt…”, begeleidt Henri Bruins zijn inzending voor de zomervakantiewedstrijd. Van Hennie Leusink komt een foto uit het Griekse Parga, waar ze een ‘mooi straatje’ zag.

Ondertussen hebben we al meer dan dertig inzendingen voor de wedstrijd, waarbij de hoofdprijs een fotoshoot is van Esther Naberman. Ook meedoen? Mail dan naar redactie@genemuidenactueel.nl. Een foto waarop te zien is dat Genemuiden Actueel ook tijdens de vakantie wordt bekeken, heeft een lichte voorkeur, maar verplicht is dat uiteraard niet. Uiteindelijk zoekt de jury de beste of leukste foto uit.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500