Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Workshop avondfotografie in Hattem

Geplaatst op: 5 augustus 2019

Fotoclub Genemuiden geeft een workshop avondfotografie in Hattem. “Avondfotografie is heel leuk om te doen, maar het kan ook lastig zijn. De zon gaat onder en de hoeveelheid licht neemt af. Dit geeft juist nieuwe mogelijkheden! Fotografeer eerst met het warme licht tijdens het gouden uur waarbij je prachtige zonsondergangen kunt fotograferen. Daarna komt het blauwe uur en kun je onderwerpen vastleggen met een mooie diepblauwe lucht. Tenslotte wordt het echt donker en begint de nacht. Dit is wat je zelf gaat ervaren tijdens de workshop avondfotografie”, legt de club uit.

“In een kleine groep (maximaal 8 personen) ga je onder begeleiding het mooie Hattem fotograferen.Wat ga je leren in deze workshop?
Goed leren scherpstellen in situaties met weinig licht
De ideale instellingen voor het fotograferen van een zonsondergang/ blauwe uurtje
De ideale instellingen voor avondfotografie in een stad
Fotograferen met een lange sluitertijd
Tips voor een betere compositie
Als je deze workshop gaat volgen is het belangrijk dat je in het bezit bent van een spiegelreflexcamera of een systeemcamera waarbij je zelf de sluitertijd en diafragma kan instellen. Ook heb je een statief nodig om de mooiste foto’s te kunnen maken. Als je een draadontspanner hebt is het zeker aan te raden om mee te nemen het is niet verplicht. Een beetje basiskennis over je camera is ook wel handig om te hebben.”

Kosten workshop:

De kosten voor deze workshop zijn €50,00
Wat zit hier bij in?

Workshop avondfotografie +/- 2,5 uur
Naslag boekje
Verzamelen 18 september om kwart over 7 op parkeerplaats de Bleek in Hattem.

U kunt zich aanmelden voor deze workshop doormiddel van een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500