Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geweldige dokter Paul naar Genemuiden

Geplaatst op: 8 augustus 2019

De Genemuider Toneelgroep gaat haar voorstelling van vorig jaar inhalen. Dat gebeurt  met een dolkomische klucht in d’Overtoom in november. “Vele bekende Gaellemunigers hebben er mede voor gezorgd dat de toneelgroep een blijvertje is”, zegt secretaris Stef Verhoek. Maar liefst zes spelers beleven dit jaar hun speelpremière.

Het gezelschap gaat ‘De geweldige dokter Paul’, een klucht die is geschreven door Henk Roede. Dinie Visscher neemt de regie op zich. De uitvoeringsdata zijn 2, 8 en 9 november.

Het avondvullende programma is ook bijna de dertigste uitvoering die de Toneelgroep gaat uitvoeren. Slechts drie keer, in 2011, 2014 en 2018 werd er niet gespeeld. Alle overige jaren werd er een nieuw toneelstuk ingestudeerd, Bokkesprongen (1989), Hoe jonger hoe gekker (2005), Opa in de kreukels (2016) en twee jaar geleden maakte de Toneelgroep er een Dolle beestenboel van.

Nu is het de beurt aan de geweldige dokter Paul. Een toneelstuk zit vol misverstanden en dubbelzinnigheden en dat betekent alvast een hilarische avond in het vooruitzicht. Rond de Biestemerk zal de kaartverkoop starten voor de voorstelling, die drie keer uitgevoerd wordt. De Toneelgroep gaat de voorstelling met veel gelach tegemoet.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500